Végeztessen autódiagnosztikát a Kovács Autó Szervizben!

Régen az autódiagnosztika, illetve motordiagnosztika pusztán szemrevételezéssel és hallás alapján történt. Ma már a modern gépjárműveket lengéscsillapító, fékhatás, futómű, fényszóró, valamint egyéb alkatrészek működésének vizsgálatára, mérésére alkalmas hatékony eszközökkel vizsgálják.

[wp_ad_camp_1]

Minőségi autódiagnosztika szakemberektől a Kovács Autó Szervizben! A szervizben a motordiagnosztika szolgáltatás egy hibatároló olvasást, valamint a hibához kapcsolható mérési érték kiolvasást takar. Miután megtörtént a kapott információk kiértékelése a szakemberek javaslatot, illetve árajánlatot készítenek a hiba kijavítását illetően. A szervizekben ma már kiváló eszközök állnak rendelkezésre, azonban ezekkel nem az autódiagnosztikát, csupán az állapotfelmérést végzik. Az autódiagnosztika keretein belül hibakód kiolvasást végeznek. A gépjárműben szinte minden vezérlőegység diagnosztizálható, beleértve a gyújtást, az ABS rendszert, a motorvezérlést, a váltót, az üzemanyag-ellátást, a kipufogórendszert, a kormányszerkezetet, a felfüggesztést, továbbá a gépjármű teljes elektromos rendszerét.

A Kovács Autó Szervizben két darab KTS 560-as diagnosztikai műszer is található, melyek kiválóan alkalmasak a hibakódok gyors kiolvasására, illetve törlésére. Ezen a két diagnosztikai műszeren kívül további különféle autódiagnosztikai műszerek is találhatók, melyek megfelelnek az autótípusok széles skálájának. Különösen abban az esetben érdemes elvinni a gépjárművet autódiagnosztikára, ha furcsa hangokat vagy szagot észlel. Ha szeretne bővebb információkat megtudni az autódiagnosztika kapcsán, akkor azt javasoljuk, hogy látogasson el a ka-autoszerviz.hu weboldalra, ahol minden fontos információt megtalál egy helyen!