Vivid color a legjobb minőségben és árban

A körömlakk színének kiválasztása nagyon szórakoztató próbálkozás lehet. A sokféle szín és stílus miatt azonban könnyű kimerülni a válogatásban. Szerencsére vannak módok a szűkítésre. Az olyan tényezők, mint az évszak, a bőrtónusa és a személyiség, segíthetnek kiválasztani a tökéletes lakkot minden alkalomra.

Vivid color gél rendelhető a marilynails.hu weboldalra látogatva, tehát kattintson ide és válogasson kedvére élénk színeink között, és biztosan megtalálja majd kedvencét. Rendeljen vivid color gelt néhány kattintással és a kiszállítás is villámgyors lesz. Ha világos vagy közepes bőrtónusú, akkor válasszon nude árnyalatokat. A nude színek általában a világos színű vagy közepes színű bőrön működnek a legjobban. A világosabb bőrnek előnyös a rózsaszínes nude árnyalat. Kerülje a bézst, ha sápadt bőre van, mert az sárgaságot eredményezhet. Ha közepes színű bőre van, választhat bézs vagy rózsaszínes árnyalatokat. Mindkettő nagyszerűen fog kinézni a bőrén. A sötét bőrtónusok nem mutatnak olyan jól a nude árnyalatokkal, de ha valami világosabbra és kevésbé feltűnőre vágyik, próbálja ki a pasztell színeket. Válasszon rózsaszín árnyalatot bármilyen bőrtónushoz. Ha szereti a rózsaszínt, örülni fog annak, hogy minden bőrtónusnál működik. A sápadt bőr hajlamos bármilyen típusú rózsaszínnel jól kinézni, a lágy babarózsaszíntől az élénk színekig. A rózsaszín barack árnyalatai jól mutatnak közepes bőrtónusokon. A sötétebb bőr remekül néz ki nagyon élénk rózsaszínekkel.

Bármilyen bőrtónushoz válasszon kéket. A kék egy univerzális szín, amely szinte bármilyen bőrtónuson jól mutat. Ha sápadt a bőre, akkor az kékek, mint a sötétkék vagy a királykék, jól néznek ki. A közepes bőrtónusok jól mutatnak az égszínkékekkel vagy a pasztellkékekkel. Az élénk árnyalatok, mint a kobaltkék, jól mutatnak sötétebb bőrön. További részletekért és vivid color gel rendelésért nézzen be még ma a marilynails.hu weboldalra hogy böngészhessen kínálatunkban.