Az asztalos újságok legjobbjai szakemberek számára

Ahhoz, hogy valaki jó szakember legyen a mai, rohamosan fejlődő világban lépést kell tartania a változásokkal, az igények növekedésével, ismernie kell a legújabb technológiai eljárásokat. Mint ahogy minden szakmában az asztalos mesterség terén sincs ez másként. A legújabb kutatások és felfedezések a legegyszerűbben az asztalos újságok által, könnyedén elérhetőek az érdeklődők számára. Cikkünkben összegyűjtöttük a legjobb online és nyomtatott asztalos újság kínálatot.

[wp_ad_camp_1]

FATÁJ-online szaklap: Mint ahogyan ezen asztalos újság neve is már mondja egy online szaklapról van szó, ami teljesen ingyenesen bármikor és bárki számára elérhető. A lap beszámol a különféle eseményekről, gazdasági jelenségekről a faiparban, bútoriparban, asztalosságban, az erdő-gazdálkodásban és az ehhez kapcsolódó területeken. A asztalos újságban olvashatóak beszámolók, riportok, sajtószemle valamint adott az online hírlevél is, hogy semmiről nem maradjon le.

FATÁJ - asztalos újság
FATÁJ – asztalos újság

Profi-Fa: Az 1994-óta működő Profi-Fa független faipari szaklap az online asztalos újságok egyike. A lap már tizenötödik éve szolgálja a faipari ágazatot, s látja el az érdeklődő olvasókat folyamatosan friss szakmai információkkal, a fa- és asztalosipar vállalkozóit igazi érdekességekkel. A példányszámok folyamatos növekedése és a magasra állított mérce, valamint a folyamatos megújulás által ezen asztalos újságok az elmúlt évek során a faipar egy mértékadó fórumává nőtték ki magukat.

A Magyar Asztalos- és Faipar: Az asztalos újságok egyik legjobbja A Magyar Asztalos és Faipar. A lap minden hónapban házhoz szállítja az asztalos szakma legfontosabb híreit, a gazdasági és jogi környezet aktuális változásait, az asztalosipar piacát éppen jellemző trendeket, a gyakorlatban akár már másnap használható, nélkülözhetetlen szakmai információkat. A lap bár online is megjelenik, nyomtatott formában is elérhető. Az előfizetői díja az asztalos újságnak pedig 8.580 Ft/12 szám.