Papírtáska készítés olcsón!

A kereskedelmi és az üzleti életben is rendkívül hasznosak lehetnek a papírtáskák, hiszen ezek nagyon praktikus csomagolási megoldások, amelyek nem túl költségesek, egyszerűen és könnyen is használhatóak. Papírtáska gyártó cégünk jelenleg 3 féle táskát forgalmaz, zsinórfüles, sodrottfüles illetve szalagfüles táskákat, amelyek igény szerint logózhatóak, grafikai elemekkel elláthatóak és mg színezhetőek is.

[wp_ad_camp_1]

A papírtáska készítés történhet gépi eljárással valamint matricázással és szitázással is. A zsinórfüles papírtáska például fehér krafkt-kreatív papírból készül, a füle pedig speciális zsinórból, ami lehet akár pamutzsinór vagy szaténzsinór is. Ezek a zsinórfüles táskák más technológiával készülnek el, mint a sodrottfüles vagy a szalagfüles táska, mert a zsinórfüles táska készítésének nem minden mozzanata gépesített, ezért is van az, hogy a zsinórfüles táska drágább, de sokkal exkluzívabb is. A sodrottfüles táskák nátronbarna vagy fehér nátronpapírból készülnek, a füle pedig egy belső speciális papírmaggal rendelkezik, és eköré egy automatizált gépi eljárással sodornak további papírrétegeket.

A szalagfüles papírtáska füle azonos anyagból készül, mint a teste, vagyis nátronbarna vagy fehér nátronpapírból készül, a fülét pedig hajtogatással készítik el. Amennyiben többet szeretne megtudni ezekről, vagy bővebben olvasna papírtáska készítő cégünkről, mindenképpen érdemes lehet fellátogatni weboldalunkat a papirtaska-online.hu-t. Ha kérdéseket szeretne feltenni, ezt nyugodtan megteheti, csak vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal a 06 70 513 3773 telefonszámot tárcsázva, vagy küldjön e-mailt az info@papirtaska-online.hu e-mail címre és embereink minden kedves megrendelőnk kérdésére előszeretettel válaszolnak.