Perfect Nails termékek a repedés mentes géllak érdekében

Rendkívül kellemetlen, ha a vendég azzal hív fel minket, pár nappal azután, hogy nálunk járt, hogy az általunk készített géllakk látványosan repedezik. Ennek többféle oka lehet, azonban, ha nem szeretnénk, hogy ez megismétlődjön, akkor pár dologra nem árt odafigyelni.

Perfect Nails termékeinek használatával nem kell attól tartanunk, hogy az elkészült manikűr silány minőségű lesz. Természetesen a gyakorlás és a megfelelő technika is nagyon fontos, azonban sok esetben a nem megfelelő minőségű körmös alapanyag az, amely a problémát okozza. Emellett még egy probléma jelentkezhet, ha nem megfelelően tároljuk a terméket. A legjobb, ha száraz, hűs helyen állnak a géllakkok és egyebek, például egy szekrényben. Ha erre nincs lehetőség, akkor is védett helyen tároljuk őket. A lejárati időre is ügyelnünk kell, mivel idővel a termék minősége romlik, ami az elkészült manikűrre is hatással lesz. Ha az alapanyagokra nem lehet kifogás, azonban a géllakk mégis megrepedt, akkor az előkészítéssel lehet probléma. Például gyakori gond, hogy elmarad a zsírtalanítás.

Az előkészület minden lépését alaposan be kell tartanunk, különben azt kockáztatjuk, hogy az elkészült manikűr finoman szólva is kifogásolható lesz. A körmök előkészítése mindennek az alapja. Ha ezzel kész vagyunk, akkor arra kell még ügyelnünk, hogy a géllakot ne vigyük fel túl vastagon, mivel az is repedezéssel járhat. A géllakkot két rétegben érdemes felvinni a körmök felszínére, majd azt meg kell köttetni minden egyes fázist követően. Nem szabad elfelejteni, hogy a géllakkot nem úgy kell felvinni a körmökre, mint a hagyományos körömlakkot. Ezt a hibát nagyon sok kezdő követi el, de olykor még a tapasztaltabb szakemberek is belefutnak ebbe a hibába. Az odafigyelés és a minőségi termékek sokat segíthetnek.