Lol Suprise meglepetés Lil nővérek baba a gyűjtemény egy darabja

Amennyiben az Ön gyermeke is egy igazi kis gyűjtögető, akkor ezt a szettet az Ö számára találták ki. Ne habozzon rendelje meg most, hogy minél előbb összegyűjthesse az összes darabot.

Lol Suprise meglepetés Lil nővérek baba amely most nagyon jó áron elérhető. Nem tudja mivel lepje meg a gyermekét a közelgő ünnepek alkalmával? Csaljon mosolyt az arcára, hogy minél több részét megszerezhesse a Lol babákból. Ezek a babák igazán aranyos külsővel rendelkeznek, így gyorsan belopják magukat mindenki szívébe. Minden csomagolás más és más babákat rejt, így mindegyik igazi meglepetést rejt. A babák különlegessége abban rejlik, hogy többféle kiegészítőkkel rendelkeznek. Minden szettben a baba mellett megtalálható még más játékszer is, mint pl. szemüveg vagy nagyító, matricák, egy pohár, illetve egy táska. A gömb mérete melyben a baba lapul 7x7x7 centiméteres.  Amennyiben felkeltettük az érdeklődését és szeretné megrendelni most ezt az aranyos játékszert, akkor keressen fel bennünket a honlapunkra látogatva, melyet a jatek-webaruhaz.hu oldalára kattintva találhat meg.

A weboldalunkon a teljes kínálatunkat megtekintheti, melyben fiúk és lányok részére egyaránt biztosítunk különleges és izgalmas játékszereket. A webshopunkba pár kattintás által leadhatja a rendelését, melyet biztonságos futárszolgálat mellett 1-3 munkanapon belül kézbesítünk. További bővebb információért cserébe keressen fel bennünket a+36 70 64 96 396, +36 70 93 33 708-as telefonszámokon. Forduljon hozzánk bizalommal, hiszen nálunk garantáltan megtalálja az Ön illetve a gyermeke számára legideálisabb játékszert. Kellemes időtöltést és jó vásárlást kívánunk minden kedves érdeklődő részére. Várjuk szeretettel!