Magas színvonalú etetőkocsi jó áron!

A takarmányozás közvetlen hatással van az állat növekedési ütemére, termelési kapacitására és egészségi állapotára. A takarmányozás kulcsfontosságú a jövedelmező és fenntartható gazdálkodáshoz. A takarmányozáshoz illetve az etetéshez pedig szükség van egy profi etetőkocsira.

Etetőkocsi kedvezményes árakkal várja a gravetti.hu weboldalra látogatva, tehát érdemes benézni hozzánk ha önnek is minőségi etetőkocsira lenne szüksége állatállománya fenntartásához. A takarmányozási költségeket régóta elismerték az állattenyésztés legnagyobb költségének és legnagyobb készpénzkiadásának. Közvetlen hatással van az állat növekedési ütemére és egészségi állapotára, valamint az állat termékminőségére. Ezen túlmenően a környezetre is hatással van. Ezért az etetéssel kapcsolatos ismeretek kulcsfontosságúak a jövedelmező és fenntartható gazdálkodáshoz. Az állattáplálkozás középpontjában az állatok táplálkozási szükségleteinek tanulmányozása áll. Ezek az étrendi és eszközi szükségletek tápanyagokból állnak, amelyek a takarmányban jelen lévő összetevők, amelyeket az állatok meg tudnak emészteni és hasznosítani, ezen kívül szerepet játszik ebben az etetőkocsi is.

Az etetésnél fontos először a tápanyagtartalmat tesztelni. Ha a takarmány beszerzett kereskedelmi termék (koncentrátum, nyaló stb.), a tápértéket fel kell tüntetni a termék címkéjén. Másrészt, ha a takarmányozás a gazdaságban rendelkezésre álló takarmányokkal (takarmánynövények, növényi maradványok, gabonafélék stb.) történik, annak tápértékét laboratóriumi vizsgálatokra elküldve kell meghatározni. Amennyiben etetéshez lenne szüksége egy profi és megbízható etetőkocsira, keresse fel a gravetti.hu weboldalt, ahol elérhetőségeinket is megtekintheti majd.