Modern, innovatív fog implantátum

Manapság az esztétikus, szabályos fogsor az ápolt megjelenés részét képezi, ezért a legtöbb ember nehezen viseli, ha búcsút kell inteni egy vagy több fognak. A legtöbb esetben a hagyományos fog implantálás akár hetekig, hónapokig is eltarthat.

Fog implantátum esetében érdemes az IHDE Azonnal Terhelhető Implantátum Rendszert választani, ugyanis számos előnnyel jár alkalmazása. Ár-érték arányban kiváló választás az IHDE Azonnal Terhelhető Implantátum Rendszer, azonban ez csak egyike a nagyszerű előnyöknek. Ha valaki elveszti a fogát, akkor nem csak a funkcionális és esztétikai problémákkal kell megküzdenie, hanem azzal a tudattal is, hogy hagyományos implantálás esetén hetekig, de akár hónapokig is hiányzó fogsorral kell élni. Az IHDE Azonnal Terhelhető Implantátum Rendszer esetében a legnagyobb előny a gyorsaság. Az eljárásnak köszönhetően szinte azonnal, de legkésőbb hetvenkét óra elteltével a páciens rögzített pótlást kap. A fogpótlás teljes mértékben megfelel a huszonegyedik századi orvostudomány elvárásainak. Az IHDE Azonnal Terhelhető Implantátum Rendszer Stephen Ihde Professzor fejlesztéseinek és a svájci cég több, mint hatvan éves tapasztalatának köszönhető.

A modern, innovatív fog implantátum rendkívül biztonságos. A betegek kilencvenkilenc százalékánál az IHDE implantátumok sikerrel alkalmazhatók. Az IHDE implantátumokat azonnal, akár foghúzás után is alkalmazható és az sem jelent problémát, ha a páciens dohányos vagy cukorbeteg, esetleg csontritkulásban szenved. Az IHDE Azonnal Terhelhető Implantátum Rendszer alkalmazásához komoly szaktudás és folyamatos képzés szükséges. Ha szeretne bővebben tájékozódni az IHDE implantátumok kapcsán, esetleg elérhetőségre van szüksége, akkor látogasson el a dentalcenterkelemen.hu weboldalra!