Precíziós asztalos körfűrész igai mestereknek

A PKS „Basic” egy olyan remek asztalos körfűrész mely teljesítménye és precíziós kialakítása miatt nem barkácsolók számára készült, hanem az egyedi munkákat vállaló, szakipari pontosságot, precízséget igénylő asztalosok számára, akik biztosan értékelik az alábbiakban ismertetett gép tulajdonságait, könnyű kezelhetőségét és kiemelkedő munkabírását.

[wp_ad_camp_1]

Ezen asztalos körfűrész hatékonyságát egy 2950 W teljesítményű, 230 V-os villanymotor biztosítja. A PKS „Basic” asztalos körfűrészek tárcsáját 45-90 fok között lehet szögbe állítani, méghozzá fokozatmentesen. Ötvözött alumínium gépasztallal rendelkezik, melynek már mérete is tekintélyes, hiszen 675×810 mm nagyságú, amely bizony a nagyobb felületű faanyagok méretre szabásakor nagy előnyt jelent.

Asztalos körfűrész
Asztalos körfűrész

Az asztalos körfűrész megmunkálási pontosságát a precíziós megvezetésű hossz-, valamint a szögbe állítható keresztirányú vezeték biztosítja, ami egyben a darabolást is felettébb meggyorsítja, mivel a munkaasztal hornyában, hosszirányban mozgatva, a munkadarabok előtolásában is alkalmazható. Ezen típusú, nagyszerű asztalos körfűrészek megvásárlás után, könnyedén összeállíthatóak csupán egy negyedórára alatt. A PKS „Basic” ezek után már gyors darabolást és igazi pontosságot biztosít az asztalos szakemberek számára.

Összességében tehát az asztalos körfűrész által biztosított leszabási munkát nagyban megkönnyíti a görgőkön futó asztal, amely még a nagy terjedelmű munkadarabok megmunkálást is lehetővé teszi. Emellett adott még további két külön tartozék, a hátsó és jobb oldali munkaasztal toldó, amelyek a különösen nagy méretű munkadarabok biztos alátámasztását szolgálják. Mindezen előnyök által a terjedelmes munkadarabok mozgatása, azok irányítása fűrészelés közben nem okozhat gondot.